fbpx

Produsele Aivia

Așa cum v-ați dat seama și voi până acum, erbivorii nu mănâncă doar frunze 😄 Așa că în articolul de astăzi vă voi povesti despre produsele vegane de la Aivia: salam (de casă, afumat, afumat unguresc), cârnați (afumați simpli și afumați picanți) și pateuri (cu ardei și cu ciuperci)

Anul acesta, înainte de Paște, am decis să încerc produsele Aivia despre care auzisem numai de bine, dar bineînțeles că trebuia să testez pe papilele mele gustative 😊

Așa că, pentru “masa de sărbătoare” mi s-a părut foarte potrivit să comand mai multe tipuri de salam și cârnați. Și trebuie să vă spun că nu am fost dezamăgită!

Mi-au plăcut în mod special salamurile și cârnații care au un gust aproape “prea” asemănător cu cele din carne – acest lucru în conditile în care sunt făcute din ingrediente simple și curate.

De exemplu, salamul de casă, intens afumat, din poza de mai sus, este făcut din următoarele ingrediente: grâu boabe, soia boabe, orz decojit, fulgi de ovăz, ulei vegetal de floarea soarelui, usturoi, boia dulce, sare. Acesta îi va bucura cu siguranță pe amatorii de mâncăruri afumate pentru că este foarte intens la gust. Singurul inconvenient al salamului de casă este faptul că este puțin sfărămicios. Desi… vă mărturisesc faptul că exact acest lucru m-a inspirat să folosesc 2 felii de salam într-un wrap cu legume, și a fost delicios!

Celelalte salamuri sunt mai compacte și merg de minune în senvișuri, iar gustul este mai puțin intens.

Despre pateuri am numai cuvinte de laudă, merg foarte bine la mic dejun sau o gustare rapidă iar adaosul de ciuperci sau ardei, le dă acestora un gust aparte.

Cârnații la rândul lor, fac o treabă bună pentru pentru că sunt bine condimentați, miros bine, arată bine și pot fi mâncați ca atare rumeniți puțin în tigaie, așa cum am făcut eu sau adăugați în alte mâncăruri.

😊 Nu vă mai spun ce bine s-au înțeles cu muștarul!

Motivul pentru care m-am hotărât să scriu despre produsele lor, pe lângă faptul că sunt foarte gustoase, este faptul că acestea sunt curate ca ingrediente. NU au conservanți, acidifianti, coloranți sintetici, stabilizatori, aromă de fum, glutamat monosodic, E-uri sau organisme modificate genetic. În plus acestea au un conținut ridicat de proteine, binevenite în dieta oricărui erbivor 💚

Dacă v-am făcut curioși, puteți să vedeți toate produsele disponibile accesând site-ul AIVIA. Puteți plasa comanda online sau la telefon iar livrarea produselor prin curier rapid se face prin izolarea termică a produselor așa ca vor ajunge reci la voi.

Dacă ați încercat până acum produsele lor, sau plănuiți să o faceți, aștept părerile și recomandările voastre în comentarii. Încă mai am și eu de explorat! 🌱

*Acesta nu este un articol sponsorizat de Aivia, ci o recenzie pe baza experienței mele personale prin testarea produselor menționate mai sus

2 Comments

  1. Pingback: Mini-pizza vegana in foietaj - Erbivorul - Gustari

  2. Pingback: Frittata cu legume si carnati vegani afumati - Erbivorul - Mancaruri

Lasă-mi un mesaj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primești cele mai noi rețete și articole!

Abonează-te la Newsletter

+ un Cadou surpriză pe mail după abonare